Jak trvale nebo dočasně smazat stránku ve VK

Obsah článku



Sociální sítě pro některé lidi se stávají skutečným „webem“, který nedovoluje řešit skutečné záležitosti, pracovat nebo chatovat s přáteli. V určitém okamžiku může být život „v dohledu“ ostatních uživatelů znuděný a pak byste měli vědět, jak smazat stránku na Vkontakte. Existuje několik způsobů, jak toho dosáhnout..

Jak opustit VK

V tuto chvíli služba nabízí několik možností, jak rychle odstranit stránku VK. Můžete je podmíněně rozdělit na stupně „nevracení peněz“, například je možné dočasně zmrazit váš účet, aby k němu ostatní členové sítě neměli přístup, ale pokud chcete, můžete jít do svého profilu. Pokud se chcete úplně zbavit, musíte znát pravidla služby, jak smazat stránku ve VK.

Jak odstranit VK stránku z telefonu

Mnoho moderních uživatelů dlouhodobě používá pro přístup k síti chytré telefony (v systému Android nebo iPhone). Gadget je vhodný pro surfování po internetu a vývojáři navíc vytvářejí speciální mobilní aplikace, které zjednodušují práci s webem na internetu. Stránku VKontakte je možné z telefonu kdykoli smazat, ať už se jedná o iPhone nebo android. Nebudete to moci provést pomocí mobilního nástroje, odebrání lze provést pouze prostřednictvím webu. Chcete-li se natrvalo zbavit svého profilu, musíte udělat následující:

  1. Přejděte na adresu „Vkontakte“. Budete automaticky přesměrováni na mobilní verzi zdroje.
  2. Přihlásit se.
  3. V levém menu najděte položku „Nastavení“.
  4. Na samém spodku nového okna by se měl zobrazit nápis „Můžete svou stránku smazat“. Klikněte na aktivní odkaz.
  5. Dále uvidíte seznam možností, proč se chcete rozloučit se sociální sítí. Nemá to žádný vliv na proces deaktivace, tento krok je nutný pouze pro vývojáře, kteří shromažďují informace. Můžete dát svůj komentář, proč jste se rozhodli zničit stránku. Označte cokoli a klikněte na tlačítko „Smazat stránku“.
  6. Poté bude váš profil nedostupný, ale další rok budou data o vás uložena v databázi stránek. Pokud si přejete, můžete jej obnovit.
  7. Pamatujte, že vaše telefonní číslo bude stále spojeno s tímto účtem, registrace nového účtu na stejném mobilu pro vás nebude fungovat, dokud nebude staré číslo zcela smazáno..

Dívka s mobil

Jak úplně odstranit z kontaktu

Výše popsaná metoda, jak odstranit stránku ve VK, se zcela shoduje s možností pro stolní počítače a notebooky. Cesta pro zničení profilu navždy je přesně stejná, akce jsou prováděny ve stejném pořadí. Vezměte prosím na vědomí, že všechna data, která jste zadali dříve v dotazníku, budou uložena po mnoho měsíců. Pokud z nějakého důvodu znovu zadáte přihlašovací jméno, heslo pro svůj VK, bude datum úplného vymazání dat změněno později. Z tohoto důvodu, pokud chcete úplně odstoupit od VK, pak po uzavření nejděte domů.

Chcete-li skrýt všechna data od jiných uživatelů, doporučujeme vám zakázat komukoli v prohlížení vašich osobních údajů v nastavení ochrany osobních údajů. Pokyny k blokování přístupu k profilu:

  1. Stiskněte znovu tlačítko „Nastavení“.
  2. Vyberte možnost „Ochrana osobních údajů“.
  3. Vedle všech položek nastavte hodnotu na „Only me“.

Notebook s otevřenou aplikací Vkontakte

Jak zablokovat stránku Vkontakte

Vývojáři služeb poskytli pouze jednu funkci, pokud chcete dočasně zavřít nebo úplně odstranit stránku ve VK. Výše byl popsán způsob, jak zablokovat váš profil, ale profil není okamžitě smazán. V horní části obrazovky se zobrazí upozornění, že informace můžete obnovit, pokud provedete nezbytné akce před zadaným datem. Osobě je zpravidla přidělováno přibližně šest měsíců na rozhodnutí (zkušební doba). Slovo „Obnovit“ se zobrazí vedle místa pro avatar kliknutím na, který profil bude pokračovat.

Okno aplikace Vkontakte

Vzdálená stránka VK

Pokud odstraníte stránku ve VK, budou po dobu 6-7 měsíců uloženy všechny uložené informace. Ostatní účastníci systému k nim nebudou mít veřejný přístup a také vy, pokud jej neobnovíte. V horní části stránky bude uveden čas, kdy bude stránka trvale smazána, a místo fotografie – obrázek se psem. Až dosud databáze obsahuje informace. Po uplynutí této doby není možné profil vrátit a telefonní číslo bude opět zdarma pro opětovnou registraci.

Ohodnoťte tento článek
( Zatím žádné hodnocení )
Přidejte komentáře

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: